enkeltsider

Hvad siger kunderne?

Det betyder meget for mig at høre hvad mine brugere tænker omkring mine tilbud så skriv gerne en kommentar herunder.

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 ud af 5 stjerner (baseret på 7 anbefalinger)
Fantastisk100%
Rigtig godt0%
Godt0%
Mindre godt0%
Ikke godt0%

 

Dygtig jordmoder

Rated 5,0 out of 5
5. marts 2022

Mig og min kæreste har været til fødselsforberedelse hos melissa 2022.

Vi er blevet godt klædt på til at blive forældre første gang.

Vi har fået en god intro og kanon vejledning omkring de forskellige vigtige emner vi skal igennem samt det samarbejde man skal forberede sig på som par.

Vi har haft gode, spændende og sjove stunder i salen. Tusind tak for alt!

Hanne Patrick

Som kommende far

Rated 5,0 out of 5
26. februar 2022

Vidste ikke hvad jeg gik ind til, da jeg troede fødselsforberedelse var mest for kvindens skyld, men blev positivt overrasket over den brugbare viden og gode oplevelse, jeg fik med som far (to be).

Melissa er en ildsjæl, inkluderende, sjov og et virkelig behageligt menneske, der tydeligt kender sit fag og inddrager hendes egne erfaringer, professionelt og privat, i undervisningen og jeg endte med, at føle mig virkelig godt klædt på.

Peter

Tryghed og nærvær

Rated 5,0 out of 5
26. februar 2022

I januar – februar 2022 har jeg været en del af Melisas fødselsforberedelseshold, og vil virkelig opfordre og anbefale andre kommende forældre i Viby og omegn til at give sig selv muligheden for, at blive klædt godt på til både det at være gravid, fødslen og tiden efter baby er kommer til verden.

Melisa er med sin ærlighed, professionelle tilgang og erfaring med jordemorgerningen god til at skabe et fortroligt og uformelt rum, hvor der ikke findes nogen dumme spørgsmål og er plads til grin, som skaber et trygt, nærværende og positivt fællesskab mellem deltagerne.

Natasja

Gravidmassage og meget mere

Rated 5,0 out of 5
12. oktober 2021

Jeg var så heldig at vinde en times gravidmassage hos Melissa, på Facebook. Jeg fik en tid 10 dage før termin og blev mødt af en forstående, behagelig og nærværende behandling.

Massagen var især rettet mod de gener jeg havde i graviditeten og Melissa spurgte meget ind og viste oprigtig interesse! Derudover gav hun (som følge af manglende fødselsforberedelse i det offentlige) mulighed for en snak, hvor jeg blandt andet fik gode råd til vejrtrækning til fødslen.

Alt i alt en virkelig behagelig oplevelse og jeg overvejer meget kraftigt at besøge Melissa efter min fødsel! Anbefaling herfra 🙂

Maria Petersen

Fantastisk

Rated 5,0 out of 5
24. august 2021

Jeg har besøgt Melisa er par gange i løbet af min graviditet grundet bækkensmerter og generelt træt krop. Alle gangene er jeg gået derfra med en skøn følelse af velvære i kroppen. Har benyttet mig af både massage, akupunktur og behandling af væske i kroppen. 😍 ingen tvivl om at hun er hamrende dygtig!

Pernille

 

 

 

Skriv anbefaling her