Fødselsforberedelse

– yoga & gravidtræning

 

Gør jer bedst muligt klar til jeres fødsel og suppler det offentlige tilbud.

Næste forløb starter mandag den 29/8-22 til og med torsdag den 6/10-22.

Få et 6 ugers forløb med følgende drop-in-muligheder: Fast ugentlig gravid-holdtræning ved fys.stud. Rikke (mandage kl. 18:00-18:45) – 6 moduler fødselsforberedende undervisning ved jordemoder Melisa (mandag kl. 18:45-19:45) – Ugentlig gravid-yoga ved yogalærer Katrine (torsdage kl. 12:45-14:15)

 

Efterårshold 2: starter i uge 43 – book din plads allerede i dag!

– Løbende kvartalvis opstart

 

Læs nærmere om forløbet længere nede på siden.

Peter og Natasja, førstegangsforældre, tidligere deltagere på Jordemoder Søndergaards fødselsforberedelsesforløb:

“Vidste ikke hvad jeg gik ind til, da jeg troede fødselsforberedelse var mest for kvindens skyld, men blev positivt overrasket over den brugbare viden og gode oplevelse, jeg fik med som far (to be).
Melissa er en ildsjæl, inkluderende, sjov og et virkelig behageligt menneske, der tydeligt kender sit fag og inddrager hendes egne erfaringer, professionelt og privat, i undervisningen og jeg endte med, at føle mig virkelig godt klædt på.”
– Peter

“I januar – februar 2022 har jeg været en del af Melisas fødselsforberedelseshold, og vil virkelig opfordre og anbefale andre kommende forældre i Viby og omegn til at give sig selv muligheden for, at blive klædt godt på til både det at være gravid, fødslen og tiden efter baby er kommer til verden.
Melisa er med sin ærlighed, professionelle tilgang og erfaring med jordemorgerningen god til at skabe et fortroligt og uformelt rum, hvor der ikke findes nogen dumme spørgsmål og er plads til grin, som skaber et trygt, nærværende og positivt fællesskab mellem deltagerne.”
– Natasja

 

Fødselsforberedelse - reklame
Fødselsforberedelse - reklame S.2