Skip to content

Fødselsforberedelse

Få et 6 ugers forløb med faste ugentlige moduler, workshops, gravidgruppe og træning ved JordemoderTerapeuten. Hver mandag fra 11:00 – 12:30 i Sundhedhuset Viby Sj., inkl. 3 timers partnerworkshop halvvejs i forløbet fra 17:00-20:00 med brush-up ift. fødslens faser, fødestillinger, lindring og amning.

NÆSTE FORLØB STARTER: 4/9-23-9/10-23

Bliv klædt på til jeres fødsel med viden, redskaber, teknikker og træning inkl. bevidst arbejde med åndedrættet, afprøvning af ve- og hvilestillinger samt afspænding.

Modul 1)      Velkommen til.
                      Psykiske og hormonelle ændringer ifm. graviditet, fødsel og barsel

Modul 2)      Fødslens faser – fra gravid til barslende familie

Modul 3)      Smertehåndtering og smertelindring

Modul 4)      Bækkenbundstræning, træning i graviditeten samt bristninger

Modul 5)     Amning

Modul 6)     Den nye familie – den tidlige barsel. Sex og samliv.

Max 6 par pr. forløb
(Anbefalet opstart fra uge 20-30 for at få mest muligt glæde af det fulde forløb samt afrunde og nå alle moduler inden fødslen står for døren)

Efterfølgende forløb starter 23/10-23 – 27/11-23

Peter og Natasja, førstegangsforældre, tidligere deltagere på Jordemoderterapeutens fødselsforberedelsesforløb:

“Vidste ikke hvad jeg gik ind til, da jeg troede fødselsforberedelse var mest for kvindens skyld, men blev positivt overrasket over den brugbare viden og gode oplevelse, jeg fik med som far (to be).
Melissa er en ildsjæl, inkluderende, sjov og et virkelig behageligt menneske, der tydeligt kender sit fag og inddrager hendes egne erfaringer, professionelt og privat, i undervisningen og jeg endte med, at føle mig virkelig godt klædt på.”
– Peter

“I januar – februar 2022 har jeg været en del af Melisas fødselsforberedelseshold, og vil virkelig opfordre og anbefale andre kommende forældre i Viby og omegn til at give sig selv muligheden for, at blive klædt godt på til både det at være gravid, fødslen og tiden efter baby er kommer til verden.
Melisa er med sin ærlighed, professionelle tilgang og erfaring med jordemorgerningen god til at skabe et fortroligt og uformelt rum, hvor der ikke findes nogen dumme spørgsmål og er plads til grin, som skaber et trygt, nærværende og positivt fællesskab mellem deltagerne.”
– Natasja