Hvad siger kunderne?

Det betyder meget for mig at høre hvad mine brugere tænker omkring mine tilbud så skriv gerne en kommentar herunder.

5
Rated 5 out of 5
5 ud af 5 stjerner (baseret på 4 anbefalinger)
Fantastisk100%
Rigtig godt0%
Godt0%
Mindre godt0%
Ikke godt0%

 

Gravidmassage og meget mere

Rated 5 out of 5
12. oktober 2021

Jeg var så heldig at vinde en times gravidmassage hos Melissa, på Facebook. Jeg fik en tid 10 dage før termin og blev mødt af en forstående, behagelig og nærværende behandling.
Massagen var især rettet mod de gener jeg havde i graviditeten og Melissa spurgte meget ind og viste oprigtig interesse! Derudover gav hun (som følge af manglende fødselsforberedelse i det offentlige) mulighed for en snak, hvor jeg blandt andet fik gode råd til vejrtrækning til fødslen.
Alt i alt en virkelig behagelig oplevelse og jeg overvejer meget kraftigt at besøge Melissa efter min fødsel! Anbefaling herfra 🙂

Maria Petersen

Fantastisk

Rated 5 out of 5
24. august 2021

Jeg har besøgt Melisa er par gange i løbet af min graviditet grundet bækkensmerter og generelt træt krop. Alle gangene er jeg gået derfra med en skøn følelse af velvære i kroppen. Har benyttet mig af både massage, akupunktur og behandling af væske i kroppen. 😍 ingen tvivl om at hun er hamrende dygtig!

Pernille

Akupunktur og fødsel

Rated 5 out of 5
18. august 2021

Jeg har været hos Melisa der er jeg var et par dage over terminen. Hun var sød og omsorgsfuld, viste forståelse på min angst og tilbudte mig akupunktur. Hun var både blid og skarp med nålene, og meget effektiv 😅 Cirka 36 timer efter gik min vand og 5 kvarter efter fødte jeg min yngste dreng ved fødegangen.

Luciana Behrendsen

Anbefaling af Jordermoder Søndergaard

Rated 5 out of 5
18. august 2021

Jeg gjorde brug af Melisas hjælp både i min graviditet og efter fødslen.
Melisa hjalp med at lindre mine bækkensmerter med massage gennem 2. og 3. Trimester. Da jeg gik over tid stod hun klar til at give mig modningsakupunktur og hindeløsninger, så min krop blev boostet med velvære og skubbet i retning af en fødsel.
Efter fødslen deltog jeg i efterfødselshold, hvor Melisa havde sammensat et meget lærerigt og spændende program. Og der blev skabt et rum, hvor der var plads til dybe, følelsesladte og svære snakke. Og en kærlig reminder om at huske sine bækkenbunds- og knibeøvelser – hvilket af og til var yderst nødvendigt, da der også var masser plads til grin og sjove træningsøvelser.

Henriette

 

 

 

Skriv anbefaling her